Catalan English French Russian Spanish

Termes i condicions

Escrit per Administrator on .

Equipatge

Tot viatger tindrà dret a dur dues maletes amb un pes màxim de 20 Kg ( 44lb 1.4793oz ).

En cas de dur un excedent d'equipatge ja sigui per volum o per pes ( material d'esquí, bicicletes, maletes de grans dimensions, material de golf, equips de muntanya, ... cal notificar-ho amb anterioritat, amb la possiblitat que pugui comportar algun recarrec. 

L'equipatge no està assegurat i per tant l'empresa de transport no se'n fa responsable, ni per perdua ni per possibles desperfectes ocasionats. L'equipatge de ma serà responsabilitat de cada viatger.

 

Actitud

A l'interior dels vehicles no està permés fumar, ni beure, ni menjar. Es poden preveure parades a mitg trajecte per a que els viatgers puguin, ja sigui fumar, beure, menjar o per necessitats morfològiques.

No es permet l'accés als vehicles amb calçat d'esquí ni dur material d'esquí a l'interior. Els maleters estan disponibles a tal efecte.

Posar-se el cinturó és obligatori. Cada viatger és responsable de posar-se'l, i en cas de control, respondrà personalment de les possibles amonestacions.

En cas d'incident, el conductor es reserva el dret d'actuar com cregui convenient, fins al punt de l'expulsió en cas de posar en joc la seguretat dels viatgers, del vehicle i/o del propi conductor.