Catalan English French Russian Spanish

Avís legal

Escrit per Administrator on .

Usuari i Règim de responsabilitats

La navegació, accés i/o ús pels llocs web de Viatges SOLDEVILA, Griva Serveis o Taxi V. SOLDEVILA, d'ara endavant agrupació SOLDEVILA, confereix la condició d'usuari per la que s'accepten totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment segons el cas.

L'usuari assumeix la responsabilitat de fer un ús correcte dels llocs web pertanyents a l'agrupació SOLDEVILA. Aquesta responsabilitat s'estendrà a la veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per l'agrupació SOLDEVILA, per l'accés a determinats continguts o serveis oferts per les webs i per l'ús que li doni a les claus d'accés que hagi obtingut per a determinats accessos o com a complement de formularis o reserves. Tanmateix, l'usuari respondrà de qualsevol dany i perjudici que pugui causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús a les pàgines webs, propietat de l'agrupació SOLDEVILA, amb finalitats lesives vers els béns o interessos de l'agrupació SOLDEVILA o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics o productes i aplicacions informàtiques de l'agrupació SOLDEVILA.

 

Enllaços i extensions de responsabilitat

L'agrupació SOLDEVILA no es farà responsable del contingut dels llocs webs als que l'usuari pugui accedir a travès dels enllaços establerts i declara que en cap cas procedirà a examinar ni exercitarà cap control sobre el contingut d'altres pàgines de la xarxa.

De la mateixa manera, tampoc germanitzarà la disponibilitat tècnica, exactitud, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietata les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

 

Modificacions

L'agrupació SOLDEVILA es reserva el dret d'efectuar les modificacions que consideri oportunes en el contingut de les seves pàgines web sense previ avís, tant pels continguts, com pels procediments, sense que generi cap mena de responsabilitat a l'agrupació SOLDEVILA.

 

Propietat intelectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, mitjans i formes de presentació i muntatges, pertanyen a l'agrupació SOLDEVILA. Amb caràcter enunciatiu i de cap manera limitatiu, l'usuari, d'acord amb la legislació vigent, haurà d'abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar cap dels continguts excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per l'agrupació SOLDEVILA.

Tot el contingut que pugui ser descarregat del Portal de l'agrupació SOLDEVILA és per a ús personal i, no pot ser utilitzat per a altres fins, qualsevols que siguin, ni cedit a tercers.

 

Protecció de dades

De conformitat amb el què estableix la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, l'agrupació SOLDEVILA informa als seus usuaris que les dades recollides mitjançant els diferents formularis facilitats en les seves pàgines web, seran introduides en un fitxer automatitzat, sota la resposanbilitat de l'agrupació SOLDEVILA, amb la finalitat de pode facilitar, agilitzar, i complir amb els compromisosestablerts entre ambdues parts i no seran utilitzades per a cap altra finalitat.

 

Drets dels usuaris

En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, cancelació, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal segons la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre mitjançant un escrit certificat a :

Viatges SOLDEVILA
Av. Carlemany, 35 - Local 3
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA

Mentre no es comuniqui el contrari, entendrem que les seves dadesno han estat modificades, que el client es compromet a notificar qualsevulla variació i que l'agruapació SOLDEVILA te el consentiment per a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre parts.

 

Legislació

L'agrupació SOLDEVILA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oprtunes per la indeguda utilització de les pàgines web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.

Els tribunals andorrans seran l'autoritat competent per resoldre qualsevol conflicte entre parts, derivades per les controversies entre usuaris i l'agrupació SOLDEVILA en referència a les condicions anteriorment esmentades.