Catalan English French Russian Spanish

Professionals

Escrit per Administrator on .

Professionals

Com a professionals, a l'hora de configurar un servei de transport, heu de saber que disposem d'unes excel·lents tarifes sobre el rati qualitat-preu. Per l'estat dels nostres vehicles i la qualitat del servei no dubtarà amb repetir amb nosaltres ! 

En el cas que les demandes coincideixin amb dates dites de "temporada intensa", on pugui afectar la nostra disponibilitat, us proposem buscar una altra data de menys demanda, amb el compromís de que si els nostres vehicles estan parats, us aplicarem un descompte per variació de data en compensació. Evidentment la qualitat oferta será la mateixa a la qual ens comprometem permanentment.

Abans qualsevol desestiment per cap de les parts, trobarem solucions !

La optimització dels serveis és per Viatges Soldevila un modus operandi que relaxa als nostres treballador i poden doncs oferir més atenció sobre els passatgers, posant sobretot de relleu la seva professionalitat.

Les nostres enquestes de satisfacció efectuades cada any avalen la nostra politica d'empresa i demostren el reconeixement del nostres constant esforç de millora. 

No dubti en consultar-nos les nostres disponibilitats